De kracht van Incasseren !

Incasso tarieven

Zoekt u een incassobureau met de bedrijfsformule No Cure No Pay dan is Regio Incasso voor u niet de juiste partner.

Ieder helder denkend mens weet dat deze slogan een broodje aap verhaal is gezien de schuldenaar (uw klant, relatie en in veel gevallen uzelf als schuldeiser) alle kosten draagt. Regio Incasso probeert juist de relatie tussen u en uw klant te behouden en de No Cure No Pay kosten voor te zijn. Ondanks dat de verhouding tussen u en uw klant gebrouilleerd kan zijn weten wij uit ervaring dat bij een professionele aanpak deze klant in veel gevallen een betrouwbare klant voor de toekomst kan worden. Regio Incasso probeert voor u de schulden z.s.m. te innen.

De weg naar de rechtbank is in veel gevallen onvermijdelijk maar blijft een kostbare aangelegenheid voor alle partijen. Wij proberen deze situatie in eerste instantie voor te zijn.

Wenst u een commercieel resultaat vanuit onze visie, dan is Regio Incasso voor u en uw onderneming de juiste incasso-partner. 

Regio Incasso hanteert een transparant en laag *basis tarief:

Pre-incasso                                             € 40,- (Regio Incasso zal contact leggen met schuldenaar, schriftelijk verzoeken en/of bezoeken openstaande vordering direct te betalen zonder extra kosten) 

1 ste aanmaning                                    €  11,-  (Regio Incasso zal schuldenaar dringend verzoeken om openstaande vordering incl. *extra incassokosten te betalen)

2 Laatste de aanmaning                    €  11,-  (Regio Incasso geeft schuldenaar een laatste kans om de vordering te betalen alvorens wij onze Gerechtsdeurwaarder zullen inschakelen)  

De *extra incassokosten op de hoofdsom worden aan de schuldenaar doorberekent zoals hieronder omschreven en wettelijk bepaald.

Over de eerste       €    2.500

15%

Over de volgende  €    2.500

10%

Over de volgende  €    5.000

5%

Over de volgende  € 190.000

1%

Boven                    € 200.000

0,5%

Maatwerk

Uit ervaring weten wij bij Regio Incasso dat maatwerk in sommige incassotrajecten gewenst is. 

Een complex incassotraject komt veelal voor tussen privé personen. De documenten en bewijsstukken voor het particulieren incassotraject en het overleggen hiervan behelst namelijk een geheel andere aanpak dan voor onze zakelijke klanten of markt. De verstandhouding tussen privé personen zijn vaak zo beschadigd en gebrouilleerd dat de keuze om een incassobureau in te schakelen soms de laatste keuze is. Daarbij is schaamte en teleurstelling voor veel van onze klanten een drempel die genomen moet worden. Incassotrajecten in de privésector komen bij ons als incassobureau steeds vaker voor en weten daarom als geen ander dat discretie en daadkracht de kern van van het betrouwbaar incasseren is.  

 Wenst u een incassotraject op maat dan adviseren wij u contact met ons op te nemen. 


Neem vrijblijvend contact op met Regio Incasso


* Alle prijzen vernoemd op onze websites zijn exclusief BTW

* Eventuele extra te incasseren incassokosten komen ten gunsten van Regio Incasso.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram