De kracht van Incasseren !
Huisbezoeken

Een oud gezegde luidt: Ieder huisje heeft zijn kruisje.

Een huisbezoek van Regio Incasso zal meestal geschieden als een schuldenaar onbereikbaar is of hierbij een extreem betalingsgedrag wordt geanalyseerd. In beide gevallen zal Regio Incasso direct actie ondernemen om allereerst de schuld van de klant te innen en de schuldenaar in contact te leggen met het traject schuld-hulpverlening.

Een huisbezoek van een Incassobureau is een ingrijpende kwestie. Onze Incasso adviseurs benaderen uw klant daarom ook met respect en vertrouwen om te zorgen dat waar u ons voor heeft aangesteld wij ook zullen realiseren......namelijk verantwoord innen van de vordering!

Niet voor niets heeft het huisbezoek van Regio Incasso de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Een vroege signalering van betalingsproblematiek achter de voordeur helpt opdrachtgevers een juiste afweging te maken. De maatschappij kent vele niet-willers en niet-kunners. Een huisbezoek draagt bij aan een vroegtijdige herkenning van het soort schuldenaar. 

Ook de niet-weter kan door onze huisbezoeken geadviseerd worden. 

Een huisbezoek schept duidelijkheid en wijst vaak de weg naar een oplossing waarbij zowel de schuldeiser als de schuldenaar kosten kunnen besparen.  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram